NIEUW DE MAC FISHING "HI & DRY ADVENTURE + BELLY BOOT MET MOTOR MOUNT!

2036
 

NIEUW DE MAC FISHING "HI & DRY ADVENTURE + BELLY BOOT MET MOTOR MOUNT!

De “Hi&Dry” MAC ADVENTURE +
Nu met motormount aan de linker zijde zodat u makkelijk kunt sturen en gasgeven terwijl u aan het vissen bent.

Groot voordeel van deze belly boot is dat je eindelijk makkelijk op stromend en groot water  kunt vissen, door gebruik te maken van een electro motor kan je grote afstanden afleggen zijn alle hotspots binnen handbereik.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld trollend te vissen met meerdere hengels.

De MAC ADVENTURE + is een bellyboat gemaakt van robuust rubberboot materiaal en heeft een draagvermogen van 150 kg, deze boot heeft geen binnen bladders en is daarom nagenoeg onverwoestbaar en door de afmeting van deze boot (200cm lang en 135cm breed) is hij uitstekend geschikt voor het grote water of voor het vissen op meerval in de rivieren.

Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht want deze boot heeft twee lucht compartimenten met een veiligheidsschot achter de zitting die zorgt er voor dat de boot stabiel blijft, zelfs als er onverhoopt toch een lekkage zou ontstaan.

Ook is de stripping apron verlengt zodat u makkelijk wat spullen op schoot kunt nemen en hebben we met klittenband verplaatsbare tassen op de boot geplaatst zodat u voldoende ruimte kunt maken om hengelsteunen tafels of fish finders te monteren.

De ventielen van deze boot zijn uitgerust met de zogenaamde “Summit valve”,  met deze opblaasopening kunt u razendsnel de boot oppompen en ook weer leeg laten lopen. Omdat deze boot frameloos is en volledig opblaasbaar, zowel de boot als de zitting,  past hij in iedere auto.

Aan de onderkant van de boot zijn bevestigings -mounts geplaatst voor een optionele trolley systeem wat apart verkrijgbaar is, hiermee kan je de boot heel makkelijk over het land verplaatsen.
Omdat Mac Fishing al meer dan 10 jaar belly boten maakt en alle kinderziektes al uitgewerkt heeft zit er 6 jaar fabrieks garantie op de Mac Adventure en de licht gewicht Mac Fishing Hi & Dry DLX Pro belly boot.